torsdag 8 september 2011

Amatörfotografer, se hit!

Idag är planen att lägga upp lite tillskott till avsnittet "Måste besökas". Det har varit lite dåligt på den fronten under hela det senaste året faktiskt. Det här är annars det avsnitt på Digitalkamera som faktiskt kan gå lite "bortom sidans gränser" och tips om sidor som inte bara handlar om digitalfotografi.


En ganska nystartad sida måste få hamna i den här kategorin, på grund av den är så unik till sin natur. "Jag kan inte" är en blogg tillika hemsida för alla oss som "inte kan". Än så länge är inte sidan så väldigt innehållsrik, men den kommer i framtiden enligt Webmaster innehålla massvis av blogginlägg och artiklar i "okunnighetens tecken". Exempelvis finns artikeln Kan inte sova - för sömniga, okunniga - som ger en personlig och skarpsynt analys av sömnproblem och hur man löser sådana.

Det första intrycket jag får av sidan är att den inte är någon egentlig "hjälpsida", men underhållningsvärdet är stort, och det ska bli intressant att följa den i framtiden! Så, klicka in dig på en sida om okunnighet! Kanske något för dig som amatörfotograf som bara inte får det att fungera

Inga kommentarer: